søndag 31. januar 2010

Til Orvasstind på stegjern 31. januar 2010

1. bilde: Eskil og Jan Thomas kom innom med planer for Orvasstind. Skiføret var fullstedig gitt opp, og derfor stegjern og isøks. Stri vind og kulde til tross ville vi ut og opp. Med varm start fra bilen la vi i veg rett opp aksla og ei smal renne. Veldig fine forhold for stegjern og isøks. Fint føre med a.o. Vi holdt oss for det meste unna egga pga vinden, men her på første bilde står vi i blåsten og lar sola varme oss.

2. bilde: Mineralletinga i Troms har tatt seg opp. Her har vi fått øye på gull i sørvegen. At vi - med isøker og alle greier - ikke lot oss friste til å klatre ut i veggen og hugge gull, skyldes vår lille interesse for mammon, glitter og stas, men heller oppmuntrer til tur og godt vennskap. Ute i veggen der hadde vi snart blitt uvenner og begynt og sloss, tror jeg.

Siste bilde: Eskil på toppen. Vinden var heftig og kom i kraftige kast. Derfor knestående. Vengsøy i bakgrunnen. Den profilen er en bra travers.  


Aller siste bilde: Reåpnet badstue (etter at Bent ble så skuffet over at jeg brukte den som sportsbod at han ikke siden har snakket med meg)  og et par føtter. Stygg tå det der!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

eTavle