torsdag 6. oktober 2011

8. -9. okt. Bursdagsselskap på gammen

Anne hadde bursdag den fjerde oktober - og det hadde for så vidt også jeg. Hun lovte fårkål til alle, og vi skulle kjøre av gårde lørdag kl 10. Men det er ikke alltid så lett når fredagskvelden er lang og mulighetene ligger åpne for bytur og hjemmekos. JTS, Bernt, Thomas og jeg kom oss omsider av gårde nærmere elleve. Satte ut i fra land ved ytre Kårvik. Anne og Harald så oss forsvinne bak nærmeste holme da de kom, og Alf ? Ja, han kom like før middagen ble servert. Solotur. Utmerket fårikål tilberedt på stedet av JTS. Lang  tradisjonell ettermiddag etterfulgt av herlig mat, og så dyptpløyende samtaler om hva som skulle gjøre oss udødelige. Hva strever i etter? Må vi etterlate noe til de neste som er mer enn oss. Holder det å padle rundt en arktisk øy - noe ingen har gjørt før oss, eller må det mer til? Noen store har faktisk strevd for å etterlate seg noe for menneskeheten - vi nøyde oss med å gå til køys av hensyn til menneskene.

Her noen bilder fra turen utover, i og ved gammen, og hjemturen. Sjø og vind var faktisk nokså rolig. Det snedde og sluddet litt sen kveld, og vinden holdt leven med teltene. Men noen krevende bølgelek snøt den oss for. Faktisk var det først her inne på sundet det var litt å skumtopper å se - men dessverre da var kajakken for lengst kommet på taket.

Thomas

Vi ser målet - Gammen vår

Bernt fornøyd

Jan Thomas


Klar for avgang
Bare idyllen på veg hjem.

Kajakkportal

1 kommentar:

  1. REferatet fra turen unnlater å informere om hvem som kom først og hvem som kom sist fram. til orientering kan det nevnes at på tilbaketuren ble det en liten sluttspurt og der endte HArald B sin båt på fjerdeplass. Hvorvidt det var feil åre eller problemer med en arm som var årsaken skal være uvisst.

    SvarSlett

eTavle