søndag 26. juni 2011

24 - 26. Juni - Havpadletur

På Sessøyfjorden
Vi dro ut fra Rekvika til Røssholmen fredag kveld. Lørdag ut til Auvær og videre nordover til Store Runda. Der vendte vi om og tilbake via Kvannholmen til Røssholmen for overnatting. Søndag ut sørover til Vadholmen og inn mot Hersøya og rundt sørsiden av Sessøya.
Det var en stor opplevelse på åpent hav over gamle seige dønninger forbi brott og skjær. Landing på Auvær og Kvannholmen. Søndag en runde langs buen av holmer og små øyer til Vadholmen og innover mellom Hersøya og Bjørnøya. derfra inn til Rekvika på sørsida av Sessøya. Vi har veldig laaange padlearmer nå! Gunnar Noer  med god kunnskap om været, lovet oss nærmest blikkstille hele helga - og det var det. Også nødvendig så langt til havs. De som var med var foruten Gunnar, Anne og Harald, Bjørn, Jan Thomas, Gudmund, Jostein og jeg.  

Omtrentlig rute.
Fredag ut til Røssholmen. lørdag til Auvær og Store Runda og tilbake. Søndag lek og moro langs øyer og skjær ned under Sessøya. Her drev vi kilepadling og grottepadling inn i smale skorter og kiler eller mellom skjær og steiner hvor det lot seg gjøre. Rast på Sessøya.
Mot Auvær
Under fyret på Auvær

Vi vil videre til Store Runda

Vi feirer med flåte etter runding av Runda

Hjemover - Håja der bak

Jonsokblom på Kvannholmen

"Oppstillbilde" ved Røssholmen

Padlebunad - kaps ureglementert

Håja fra "rettsida"

Rast i rullesteinsfjæra på Sessøya vest

Kilepadlist Gunnar under en stor stein

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

eTavle