torsdag 17. mars 2011

Nestenulykke - hendelse under Finnlandsfjellet tidlig mars

Temaet kan aldri utdebateres. Hva en nestenulykken (NU) er må først defineres. Hva det ikke er kan avgrense hva begrepet omfatter. For de som måtte håpe at det dreier seg om ulykker (U) som våre neste råker ut for, tar feil. Det er ikke noe man kan godte seg over. Ikke noe å le av. NU råker oss selv. Forskjellen på U ogNU er at NU går godt til slutt i motsetning til U som går godt lenge, men til slutt ender med forferdelse - som f. eks. å kjøre skuter og så ende utfor et stup. Men for at det kan kalles en NU må det ikke gå godt med en gang - det må rett og slett være ille lenge. NU er derfor den konjungerte U. En NU som ikke er ille kan kun kalles en episode (E). Vedlagte bilde viser en NU. Det var jævla vondt å henge fast i et tre slik at leggen holdt på briste, senene sletne, knærne visne - og så med skrekken innse at man ikke klarte å komme seg opp igjen. Noen spør hvordan jeg klarte dette kunststykket å passere et tre på venstre side og bli hengende fast med venstre fot? Jo, jeg kjørte telemark og så ble saksen for stor - da sjo.

2 kommentarer:

  1. fint at det har gått bra med deg og uten arvorlige skader! Farlig greier, dette med løs hæl.....smil....er telemark den konjugerte stilen å stå på ski da??

    SvarSlett
  2. takker, tja jeg tror å stå på ski, kjøre på ski, renne på ski kan passe slalom, mens jeg heller vil kalle telemark "å være på ski". Altså som Descartes; Jeg er på ski - altså lever jeg. Og da er man også sårbar.

    SvarSlett

eTavle